Industritak i Stockholm

Klimatsmarta solceller i Stockholm

Solceller och elbilsladdare är två viktiga delar av den förnybara energin och elektromobiliteten. Solceller använder solljus för att skapa elektricitet, medan elbilsladdare används för att ladda elbilar. Båda dessa tekniker kan hjälpa till att minska vårt beroende av fossilbränslen och minska utsläppen av växthuseffektgas.

Kompletta solcellslösningar i Stockholm

Installationer av solceller är ett bra sätt för hushåll och företag att producera sin egen el och minska sina elräkningar. Solceller kan användas för att producera el för ens eget bruk eller sälja den överskottsel som produceras till elnätet. Solceller är också en miljövänlig och långsiktig investering, eftersom de har lång livslängd och kräver minimal underhåll.

mötesrum
bord på trägolv

Passar solceller på vårt hus?

Elbolaget LMJ AB kan hjälpa sina kunder med installationer av både solceller och elbilsladdare. Med hög kompetens och erfarenhet inom elinstallationer kan företaget erbjuda kvalitetssäkra och effektiva lösningar. Genom att välja Elbolaget LMJ AB som leverantör för solceller och elbilsladdare, kan kunderna vara säkra på att de får hög service och kvalitet i hela installationen processen.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 073 650 40 42 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för en offert