Om Elbolaget LMJ

Vilka är Elbolaget LMJ?

Elbolaget LMJ AB är ett elinstallationsföretag som grundades 2004 och är beläget i Vårby. Deras verksamhet fokuserar på att erbjuda hög kvalitet, flexibilitet, punktlighet och service inom områdena kraft och belysning, data/tele och styren och reglering/automation och process. Deras mål är att bli den förstahandsvalet för elinstallationsbehov genom att erbjuda hög kompetens och service. Företaget har en mängd välkända kunder som man kontinuerligt utför arbeten åt, exempelvis Swedavia, Siemens Building Technologies, Mengus, Stockholms Mässan, Nordomatic, Schneider Electric, Hestia, Byggital och SMK, Caverion. Och många fler.

Elbolaget LMJ AB är experter på allt inom elinstallationer. De erbjuder en mängd tjänster, inklusive byte av eluttag, installation av elcentraler, montering av lampor och utomhusbelysning. De kan hantera alla typer av projekt, oavsett om det är stort eller litet.

Företaget är också specialiserade på småjobb och kan hjälpa till med installationer eller byte av eluttag, dimmer, lampor eller liknande. De arbetar med noga utvalda material och metoder för att säkerställa att allt arbete utförs med hög kvalitet och på ett säkert sätt.

Elbolaget LMJ AB är känt för sin flexibilitet, punktlighet och serviceanda. Deras mål är att bli den förstahandsvalet för elinstallationsbehov genom att erbjuda hög kompetens och service. Deras erfarenhet och kompetens inom elinstallationer, tillsammans med deras engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster, gör dem till en pålitlig och lämplig partner för alla dina elinstallationsbehov. Om du letar efter en professionell och pålitlig elinstallatör, tveka inte att kontakta Elbolaget LMJ AB för att diskutera dina projekt och få en kostnadsförslag.

företagslogga

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för en offert