Industritak i Stockholm

Expert på installation av Laddboxar

Elbolaget LMJ AB erbjuder installation av laddbox och laddstationslösningar för privat bruk, företag och föreningar. De kan hjälpa dig att välja rätt laddbox för dina behov och installerar den professionellt och säkert. Deras erfarna elinstallatörer kommer att se till att allt arbete utförs i enlighet med gällande elsäkerhetsregler och standarder

Fördelar med att ha en laddbox hemma

Det finns många fördelar med att ha en laddbox eller laddstationslösning för elbilar hemma:

 1. Bekvämt: Det är bekvämt att kunna ladda bilen hemma, när som helst och utan att behöva oroa sig för att hitta en laddstation på vägen.

 2. Sparande: Genom att ladda bilen hemma kan man ofta spara pengar jämfört med att ladda på offentliga laddstationer, eftersom man kan dra nytta av rörlig elpris, eller har ett avtal med ett elbolag som erbjuder billigare elpriser under dygnets lägre belastningsperioder.

 3. Snabb laddning: Hemmaladdning är ofta snabbare än laddning på offentliga laddstationer eftersom man kan använda en laddbox med högre laddeffekt.

 4. Ökad flexibilitet: Med en laddbox hemma är det lättare att planera långa resor och är mindre beroende av offentliga laddstationer.

 5. Miljömedvetet: Genom att ha möjlighet att ladda bilen hemma kan man bidra till att minska utsläppen från transportsektorn.

 6. Att ha en laddbox hemma är ett bra sätt att öka flexibiliteten och göra det enklare att ladda elbilen. Men det är viktigt att tänka på att det finns vissa kostnader och logistiska utmaningar med att installera en laddbox hemma, så det är viktigt att undersöka om det är en lämplig lösning för ens egna situation.

mötesrum
grupprum

Laddboxar med installation från proffs

En laddbox är en utrustning som installeras på ett fast ställe, vanligtvis i en garage eller på en parkeringsplats, och ger möjlighet att ladda en elbil med hjälp av en ordinär eluttag. Installationen av en laddbox kan vara komplicerad och kräver speciella kunskaper och verktyg, så det är viktigt att låta proffs utföra installationen för att säkerställa att det görs på ett korrekt och säkert sätt.

Elbolaget LMJ AB erbjuder installation av laddbox och laddstationslösningar för privat bruk, företag och föreningar. De kan hjälpa dig att välja rätt laddbox för dina behov och installerar den professionellt och säkert. Deras erfarna elinstallatörer kommer att se till att allt arbete utförs i enlighet med gällande elsäkerhetsregler och standarder

Fördelar med att anlita proffs för installationen av laddboxen är:

 • proffessionell installation: säkerställa rätt elektriska komponenter är installerade och anslutna ordentligt

 • rådgivning för val av rätt laddbox: Det finns många olika laddboxar på marknaden och att välja rätt en kan vara svårt, proffs kan ge råd och hjälp med valet av rätt laddbox för ens egna behov.

 • Säkrare: För att undvika risken för elektriska problem eller skador

 • tillgodoser ens specifika behov: proffs kan hjälpa till att anpassa och installera en laddbox som tillgodoser ens specifika behov och krav

Att anlita Elbolaget LMJ AB som leverantör av laddboxar och installation ger dig möjlighet att ha en professionell, säker och anpassad laddstationslösning för din elbil, med hög service och kvalitet under hela processen.

Vanliga frågor om laddboxar

Det finns många frågor som människor ofta har när det gäller laddboxar, här är några vanliga frågor som kunder kan ställa till leverantören eller installatören av laddboxar:

 1. Vilken typ av laddbox passar bäst för min elbil? Det finns olika typer av laddboxar med varierande laddeffekt och anslutningar, så det är viktigt att välja en laddbox som passar den specifika elbilen. Leverantören eller installatören kan hjälpa till att välja rätt laddbox för ens egna behov.

 2. Hur mycket kostar det att installera en laddbox? Kostnaden för installationen av en laddbox varierar beroende på typen av laddbox och svårighetsgraden i installationen. Det kan vara bra att få ett kostnadsförslag från leverantören eller installatören innan man bestämmer sig.

 3. Hur lång tid tar det att installera en laddbox? Tiden för installationen kan variera beroende på typen av laddbox och svårighetsgraden av installationen. Men normalt så tar det några timmar för en professionell elinstallatör att installera en laddbox.

 4. Vilken laddeffekt har min laddbox? Laddeffekten varierar mellan olika laddboxar, men vanligtvis ligger den mellan 3-22 kW. Det är viktigt att välja en laddbox med rätt laddeffekt för ens egna behov och elbilens krav.

 5. Kan jag ansluta flera elbilar till samma laddbox? Det beror på typen av laddbox, vissa laddboxar är utformade för att kunna ansluta flera elbilar samtidigt, medan andra endast kan ladda en elbil åt gången. Det är viktigt att kolla upp detta med leverantören eller installatören innan man bestämmer sig för att köpa och installera en laddbox.

laddbox
lampa

Certifierade elektriker för installation av laddboxar

Det är mycket viktigt att installation av en laddbox utförs av certifierade elektriker, då det innebär att de har den kompetens och kvalificering som krävs för att utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt.

Elbolaget LMJ AB som du nämnde är certifierade elektriker, det betyder att de har genomgått utbildning och certifiering för att säkerställa att de har den kompetens och kvalificering som krävs för att installera laddboxar på ett korrekt och säkert sätt. Detta ger kunderna en trygghet i att arbetet utförs av en professionell och kompetent elektriker.

Att anlita ett certifierat elbolag som Elbolaget LMJ AB för installation av laddboxar ger också möjlighet till garantier och försäkringar på arbetet, så man kan vara trygg i att allt arbete utförs enligt gällande elsäkerhetsregler och standarder.

Sammanfattningsvis är det viktigt att låta en certifierad elektriker som Elbolaget LMJ AB utföra installationen av en laddbox för att säker.

Vanliga frågor om laddboxar

 1. Vilken typ av laddbox passar bäst för min elbil?

  • Det finns olika typer av laddboxar med varierande laddeffekt och anslutningar, så det är viktigt att välja en laddbox som passar den specifika elbilen. Leverantören eller installatören kan hjälpa till att välja rätt laddbox för ens egna behov.

 2. Hur mycket kostar det att installera en laddbox?

  • Kostnaden för installationen av en laddbox varierar beroende på typen av laddbox och svårighetsgraden i installationen. Det kan vara bra att få ett kostnadsförslag från leverantören eller installatören innan man bestämmer sig.

 3. Hur lång tid tar det att installera en laddbox?

  • Tiden för installationen kan variera beroende på typen av laddbox och svårighetsgraden av installationen. Men normalt så tar det några timmar för en professionell elinstallatör att installera en laddbox.

 4. Vilken laddeffekt har min laddbox?

  • Laddeffekten varierar mellan olika laddboxar, men vanligtvis ligger den mellan 3-22 kW. Det är viktigt att välja en laddbox med rätt laddeffekt för ens egna behov och elbilens krav.

 5. Kan jag ansluta flera elbilar till samma laddbox?

  • Det beror på typen av laddbox, vissa laddboxar är utformade för att kunna ansluta flera elbilar samtidigt, medan andra endast kan ladda en elbil åt gången. Det är viktigt att kolla upp detta med leverantören eller installatören innan man bestämmer sig för att köpa och installera en laddbox.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 073 650 40 42 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för en offert